TOCH!
TOCH!
TOCH!
TOCH!
TOCH!
Winterspecial

TOCH! Ontwikkeling

Studio Toch biedt de unieke samenwerking van een healend magnetiste en creatief denkend life coach. Samen behandelen we mensen om je energie te laten stromen, blokkades en belemmeringen op te heffen, te groeien en werkelijk je zelf te laten zijn. Op spiritueel en energetisch vlak door magnetiseren. Op mentaal vlak door coaching en training.

Elk onderdeel van onze studio is gericht op ontwikkeling van jou, je leven of je team. Maaike zal je helpen door je energie te laten stromen vanuit de energie die zij kan door geven. Bob kan je helpen door je energie te laten stromen door de gesprekken die we voeren en creatieve denksessies te houden. Beiden zullen je in beweging zetten. Je kunt afspreken met Maaike alleen als je (nog) niet wilt praten of met Bob als je juist (eerst) wilt praten. DE kracht van TOCH! zit in deze unieke combinatie van energie laten stromen in je hoofd, je geest en je lichaam. Samen gaan we niets uit de weg.

TOCH! op de beurs

Studio TOCH! gaat naar de beurs! Naar de paranormaal-alternatieve beurs. Paranormaal Alternatief is de grootste spirituele beurs van de Benelux voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit, bewustwording en het ontastbare.

Op zaterdag 25 mei en zondag 26 mei 2019, in de Broodfabriek in Rijswijk, zal Maaike korte behandelingen geven voor een zacht prijsje. Wil je ervaren hoe magnetiseren door Maaike jou kan helpen? Bezoek ons op de beurs of bel voor een afspraak. Natuurlijk ook om in onze studio af te spreken.
Meer info over Paranormaal Alternatief

TOCH! voor jou?

Mensen die willen en durven veranderen maar het nodig hebben in hun eigen kracht te komen en richting nodig hebben. Mensen die open staan voor het spirituele zonder zweverig te worden. Mensen die actief met zichzelf aan de gang willen. Mensen die een (onbenoembare) blokkade voelen in hun lijf of hun leven en die willen doorbreken.