TOCH!
TOCH!
TOCH!
TOCH!
TOCH!
Winterspecial

Healing

Maaike heeft twee certificaten gehaald in tera-mai-reiki. In normale woorden ook wel magnetiseren of healing genoemd. Zonder je aan te raken, kan ik je energie in je lichaam beter laten stromen. Wat ik doe, is het overbrengen van energie naar jou. Jij ligt rustig op de behandeltafel en ontspant je. Ik breng energie via mijn handen naar jouw energie.

Anders dan bij de bekende reiki raak ik je niet aan. Voor het laten stromen van energie is dat niet nodig. Ontspan en laat de energie in en om je haar werk doen. Je hoeft je ook niet uit te kleden. Je ligt aangekleed op de behandeltafel. Voor de behandeling hoef je ook niet al je klachten en problemen te benoemen. De energie zal vanzelf gaan naar de plekken waar het nodig is.

We zullen je niet belasten met moeilijke theorieën over vormen van reiki of magnetiseren. Het gaat erom dat je ervaart hoe krachtig het is in plaats van allerlei verklaringen te geven.

Iedereen heeft energie door zijn of haar lichaam stromen. Is deze energie verstoort dan kan men last krijgen van lichamelijke en geestelijke klachten. Wat ik doe, is dat door middel van het overbrengen van nieuwe helende energie het lichaam weer in balans wordt gebracht en de klachten af nemen. Door mijn handen boven je te houden en op je te richten, begint de energie te stromen en begint de helende werking op je lichaam en geest.

Op het moment dat mijn handen zich op of boven je lichaam bevinden en de energie begint te stromen, kan je verschillende dingen gaan voelen. Je kan het gevoel krijgen van een soort tinteling. Verder kan je er een warm gevoel bij krijgen of juist een heel koud gevoel. Bij sommige mensen komt het zelfs voor dat ze gaan bewegen zonder er zelf controle over te hebben. Of dat er emoties los komen. Dat is allemaal goed, want dat is de energie die gaat stromen in je lichaam en zijn helende werk doet. Sommige mensen ervaren tijdens een behandeling helemaal niets. Dit wilt niet zeggen dat de energie niet stroomt.

Elke afspraak word je een uur onder handen genomen. Je zult zelf ervaren wat dit voor jou doet. Hoe vaak je een behandeling nodig hebt ligt aan de klacht en de veranderingen die je voelt. Het helpt voor iedereen. Of je nu een specifieke lichamelijke klacht op een bepaalde plek hebt, gebrek aan energie of geestelijke klachten. Deze behandelingen zullen er positief aan bijdragen. Heb je onverklaarbare blokkades? Kom langs in onze studio en ervaar hoe het voor jou voelt.

Waarom naar Maaike

“Het is echt een aanrader. Het had een enorme uitwerking op mij die ik nog voel. Ik zat vol energie en ga zeker terug om meer te bereiken.”

“Wauw... eindelijk voelde ik energie terugkomen in mijn lichaam. Pfff... want pijn slurpt veel energie dat gaat ongemerkt hoor. Maar nu wel goed bemerkt... voelde ik weer iets hoopvols... positieve energie door me heen!
Ik wil dit graag delen en je bedanken dat je dit lichaam wat aansterkt.”

“Ik was na de sessie wil nog een beetje dizzy en dat nam op de dag geleidelijk af. Daarna was ik meer ontspannen.”

Let wel: Een behandeling is geen vervanging van medische of therapeutische behandeling. Het is een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van hoe je je voelt.