TOCH!
TOCH!
TOCH!
TOCH!
TOCH!
Winterspecial

Ik hou

Ik hou afstand. Ik hou nu keurig de anderhalve meter afstand om gezond te blijven. Ik hou al langer afstand van zelfzuchtige ego gerichte mensen. Ik hou werk en privé gescheiden. Ik hou graag overzicht in de chaos. Ik hou me te vaak in. Ik hou me bij mijn keuzes. Ik hou vol mijn pad te volgen. Ik hou mijn trainingen en coach-sessies zo interactief als mogelijk. Ik hou me bezig met verandering, zowel in mijn baan als bij Studio Toch!

Hoe hou jij je staande? Waar hou jij mee op? Wanneer hou jij je in? Wat hou jij voor jezelf? Waar hou jij je mee bezig?

Studio Toch legt je elke week een vraag-stelling voor. Elke begint met ik gevolgd door werkwoord. Aan jou om het voor jezelf verder aan te vullen. Schrijf het op of teken het. En kijk naar het beeld wat je van je zelf hebt geschetst. Je hebt je net inzicht in jezelf gegeven.

Studio Toch legt je elke week een vraag-stelling voor. Elke begint met ik gevolgd door werkwoord. Aan jou om het voor jezelf verder aan te vullen. Schrijf het op of teken het. En kijk naar het beeld wat je van je zelf hebt geschetst. Je hebt je net inzicht in jezelf gegeven. Wil je er verder over praten, respond, app, mail of bel ons bij Studio TOCH!

Veel plezier met het invullen van ‘ik hou…’

Coaching

Ik ben gecertificeerd life-coach voor mensen die willen veranderen. Mensen die zich willen ontwikkelen en behoefte hebben aan overzicht in hun leven en inzicht in zichzelf. We gaan vinden wat jouw kracht is. Waar jouw plezier in het leven ligt. Door te weten wat je belemmert om daar te komen en te blijven, gaan we die blokkades aanpakken. Zo kan je groeien.

Ik richt me op de hele mens: niet alleen praten en het intellect aanspreken. Het lichaam laten spreken door te doen. Interactief en inspirerend. Daar zijn meerdere methodes voor die ik toe pas afhankelijk van de persoon. Met als doel om mensen in hun kracht zetten en de goede richting in te bewegen vanuit hun eigen kracht en vanuit de beweging die ze zelf (willen) maken.

Waarom Bob als jouw life coach:

"Luistert goed naar anderen en laat hen in hun waarde. Geniet ervan om tijd met anderen door te brengen - en om anderen een goed gevoel te geven."

"Interactieve en inspirerende benadering."

"Hij is een optimistisch persoon. Ziet in iedere situatie de positieve kanten. Zoekt naar afwisseling en verscheidenheid"

"Hij is oplossingsgericht. Hij is positief, grondig, helder, optimistisch en welbespraakt."

"Bob leeft en werkt in het hier-en-nu. Hij heeft het vermogen om te zien wat er op dit moment nodig is en ziet in iedere situatie de positieve kanten."

"Hij is warm, open en realistisch. Tegelijk heeft hij het volle besef en veel ervaring met het spirituele, de rol van de mens als levend wezen tussen de hemel en de aarde.

"Bob is verdraagzaam naar andere mensen, stelt zich zelden kritisch op en geeft je vertrouwen dat het goed komt."

"Met Bob heb je geen saaie gesprekken. Je gaat samen actief aan de slag om te voelen en beleven waar je kracht zit en hoe je die kunt gebruiken in het dagelijks leven."

"Creatief, out of the box, open, eerlijk, uitdagend."

"Bob is goed in het "aanvoelen" van mensen en situaties en zal zelden iemands motivatie of intentie verkeerd inschatten."

"Hij is goed in het verlichten van de zorgen van anderen en om je zorgen in een ander licht te zetten."

"Bob weet in elke situatie waarin hij zich bevindt rust,saamhorigheid en goodwill te creëren."

"Hij laat mensen in hun waarde en zal vol enthousiasme mensen helpen het beste uit zichzelf te halen."